Friday, December 30, 2011

Last year`s wishes are this year`s apologies...

Hi folks!
  Jah, mul on tuhin... Sest mul on täna nii palju mõtteid ja ma ei suuda neid enam enda sees hoida, lihtsalt ei suuda. Ning nüüd on KABOOM ja olen loominguline ja andekas. Tegelikult ma lihtsalt mõtlesin, et teen veel ühe viimase postituse veel see aasta. Uskumatu, et aasta on juba möödas?!
 See aasta on olnud hea aasta! On olnud palju võite ja ka paar kaotust, aga lõppkokkuvõtteks ma siiski loen oma aastat väga edukaks. Ma pean aastat juba ainuüksi sellepärast edukaks, et ei ole jalgratta/rolleri v muu liiklusvahendi alla jäänud, kuigi neid olukordi, kus elu tipphetked silme eest mööda vilksatasid oli mitmeid.  Peamine võit oli võit enda üle, nii palju kui see võimalik oli :)
    Ma ei anna kunagi konkreetseid lubadusi vana-aastaõhtul vaid sellised ebamääraseid ja mulle sobilikke ja alati peab olema võimalus, et ma saan neid oma kasuks pöörata kui pole suutnud nendega toime tulla. Kuigi enamasti tulen... Ma aravan, et mul lihtsalt peab alati olema tagavaraplaan, juhuks kui põrun. Sest see ongi ainuke asi, mida ma kardan, ma kardan põruda elus. Ma tean, et mitte keegi ei sosista meile õigeid vastuseid ette ega anna head nõu kuidas elama peaks... Me kõik leiame ise viisi ja teema neid otsuseid. Mõned teevad neid paremaid, vb see tuleneb sellest, et neil on tugev eneseusk ja hea kõhutunne, mis viib nad alati võidule? Ning siis on need teised, kes ei ole eriti pädevad oma otsuste tegemisel, igal võimalikul juhul hiilivad mööda ja ainult ootavad, et keegi neile ütleks, mida nad tegema peavad. Ja nad on kuulekad, liigagi, sinisilmsed ja saavad haiget. Lõpuks on siis minusugused inimesed, kes lihtsalt kardavad põruda. Ma ei oota ega ka taha ,et keegi mulle vastuseid annaks, aga ma ei taha ka ise valesi valikuid teha. Mis mul üle jääb, ma pean lihtsalt riskima ja olema vapper ja lugema minuteid, mis on möödunud edukalt ja lootma ,et mu edul ei tule lõppu.
Kuhu Teie end liigitaksite?
   Ma olen selle aastaga muutunud, palju. Olen leidnud tee, mida nii paaniliselt otsinsin, leidsin ka sihid. Ma loodan, et ma olen muutunud ainult paremuse poole, kuid mina pole õige inimene seda väitma, sest ma ei saa ise ennast objektiivselt hinnata. Aga üht ma võin öelda, ja see on see, et ma olen teinud absoluutselt kõik, et olla parem inimene. Ma siiralt loodan, et ma tulin oma ülesandega hästi toime. Samas, mu lillekesed väidavad, et olen kohati liigagi hea inimene, nooh, ei tea. Im just being me.
    Aga kes tegelikult on hea inimene? Ma mõtlen definitsiooni. Kuidas see inimene defineerida? Inimene , kes armastab kõike ja kõiki. Soovib ainult head ja teeb kõik, et teised oleksid õnnelikud. On alati abivalmis ja hooliv. Suudab mõelda oma mätta otsast kaugemale ja armastab erinevusi. Püüdleb siiamaani maailma rahu poole. See kõik meenutab mingit roosat mannat ja on ideaalsusele vaat , et kõige lähedasem vorm.  Siis kas mina ikka nii hea olen? Tahaks loota küll:))
Oh, olen ikka naiivitar küll.
 Ma mõtlesin, et mingi nö lubadus tuleb anda uueks aastaks. Minu lubadus on midagi sellist:
" See aasta ma luban, et olen positiivsem ja naeratan 10x rohkem. Luban, et püüan olla parem inimene kui see aasta ja hakkan millegi uue ja huvitavaga tegelema. Ning lasen vabaks, olen vaba! Ela ainult endale ja ei kahetse!  "
 Arvan, et see on lubadus, millest suudan kinni pidada :)
  Mis mulle aastavahetuse juures kõige rohkem meeldib on see, et me kõik saame uue võimaluse alustada otsast peale, värske puhta lehena. No nii palju kui see võimalik on. See on aeg, mil kõik anname lubadusi. Me võime ju väita,et see aasta ei anna mitte üht lubadust aga tegelikult me teeme seda kõik. Kõige ebamäärasemal moel. See on aeg, mil meid valdab ootusäevus ja lootus sama aegselt.
 Kes on ikka veel haige? MINA :( Mul on juba päevade lugemine ammu sassi läinud. Ma ei tahaks uude aastasse haigena minna. Kõige kurvem on asja juures see, et kõik plaanid, mis olid on nüüd pea peal ja maha kandmisel. Ainult mina suunadn, eem KOGU AEG haige olla. Mull on nii paha olla ja lisaks kõigele muule ma maadlen insomnia tuuriga. Minu nö arstipaberitega sõbrannal on üks väga vett pidav diagnoosi teooria ja ma kardan, et tal võib isegi õigus olla. Niisiis, Kuna ma nii hea inimene olen, et kõik hinge ja südamesse võtan, siis kõik see halb ( liigitame kuidas iganes). No, igatahes see kõik lihtsalt hakkab mu tervisele, vb on see sellepärast, et enamsus juhtudel ma tean, et ei saa mitte midagi teha ja see muudab mind kurvaks ja siis tunnen süümekadid jne. Ohh, mind küll.
      Lisaks kõigele muule ma värvisin täna juukseid, ohh. Kõik on chill, aga ma tunnen ennnast nüüd mingi 5% rumalamana. Arvan, et värvi aurud annavad endiselt tunda XD  R nagu RUBIIN.  Tegelt ma arvan, et asi nii hull ei ole. Ohh, ma olen nii palju tarka juttu ajanud, et ise ka ei usu. Loodan, et olete mu üle uhked,  sest hetkel suudan ma tunda ainult suurt rõõmutunnet ja valule ma keskenduda ei tahaks seega jään ellu ja ei vingu ega virise! :)





2012- The end is near. Make it count!!! :)
Love you all! ;)
Selle aasta viimane!
Liisumon :)
XoXo

  

Tuesday, December 27, 2011

We faded faster than the speed of light...

Hellõu Hellõu :)
   Kuidas pühad möödusid? Minul oli küll super tore nv. Jõulud olid, noo nagu jõulud ikka, natuke üht ja natuke teist. Kingitused oli ka toredad, südamest tulnud, seega võin küll rahule jääda. Ainuke asi oli see, et jõulutunnet ei olnud, lihtsalt ei olnud. Kuigi ma tegein absoluutselt kõik, et see tuleks, aga kõik minu püüdlused olid tuluta. Vaatasin isegi suure valuga "Home alone"`i aga mitte midagi:/ Arvan, et see kõik on sellepärast, et lund ei ole aga noh, mis seal ikka. Loodame, et järgmine aasta joppab rohkem :))
Isegi Käsna-Kallel on vee all lund. Ma rõhutan sõnapaari VEE ALL!!! Mis mõttes?? Makes no sense kuid siiski see on ebaaus. Vee all, wtf? -.-
    Kas ma olen väga halb inimne kui ütlen, et mulle meeldib Grinch? :D No, mitte selles mõttes, et ta jõulud ära varastas ja nii, vaid lihtsalt... See on nagu inimlik, et meil on vigu ja me muutume, et olla parem inimene. Seega Grinch oli lihtsalt inimlik oma vigadega olgugi, et ta oli roheline ja karvane. Ja päeva lõpuks oli ta ju hea elukas... Ning mina rääkisin loomulikult sellest 1966a multifilmist, Cheers! Ning kui aus olla siis mina tean ka mõnda, kellel on süda kaks korda väiksem kui peaks, aga ma ei saa neid muuta. Saan ainult loota, et nad saavad ise aru kui õelad nad on.
     Pühapäev oli leb-ooooOOooo. Usute v mitte aga ma ärkasin 07:53 -.- Uskumatu ju. Ning mida ma tegin? Vaatasin elevantsi filmi ja käsna-kalle asja. Tuletasin lapsepõlve meelde, Pussy`de värk, peaksite juba harjunud olema...Oli lihtsalt tore päev.  Oli muhe filmiõhtu, telkust tuli ka üle väga pika aja üks hea film.
    Mul teist kõigist kahju, kellel on vool ära ja "tormi tuul" räsind... Pean tõdema, et mul ka vahest ikka joppab korralikult. Mhm, mul on vool ja kõik muu, elu on lill. Ainuke asi, mida mul tõesti pole on uni ja hingerahu. Küll ma ka oma asjad ära klaarin, miks meil restart nuppu pole? :(
  Mõned asjad ei muutugi mitte kunagi. Olen seda arvamust püüdnud alla suruda ja arvata, et see kõik on vale. Välja tuli hoopis muu. Mul on kahju vaadata kuidas end uputad ja vaikselt hävitad. Ma ei jõua enam sellega tegeleda. Ma tean, et ei jõua sellega mitte kuskile. Kui ma ei suuda mõistma panna, siis on ka minul raske aru saada. Miks ma üldse vaevun? Vb tõesti olen liiga hea inimene. Aga suren ma ikka süümepiinadesse. Hakkan nüüd iseloomu kasvatama ja ei huvitu ega hooli enam mitte millesti! Sest tuleb välja ,et nii on palju lihtsam elada. Ei, tegelikult on see vale, ma ei suuda olla kivi, lihtsalt ei  suuda. Kolin parem metsa ja elan oma ilusat elu ilma segavate faktoriteta.
  Ma olen ikka koomik küll, ma suudan iseenast ka vahel imestama panna!  :D
Nii siis, räägin lähemalt:
Kujutage ette, et koht kus viibite on ääretult pime... Saatmaks on ainult üks põlev latern ja sellegi küljes on videokaamera... On pime... Ääretult pime. Puhub tuul. Taevas on tähed, võimalik, et paistab ka kuu. Võimalik on ka, et paar autot plaanivad Teid alla ajad, aga ma ei teeks sellest nii suurt numbrit. Suure tõenäosusega on Teil saapad märjad ja porised kuna karaavid, lombid ja porimülkad- need me sõbrad kolmekesi. Kohe kindlasti ajab ka mingi kahtlane tuluke Teid taga...
Kas olete juba õiges keskkonnas? nii siis:
Sain hõmiga kokku ja jalutasime. Kõik oli kena ja tore, kuni selle hetkeni, et üks auto sõitis hästi kiirsti ja lähedalt meist mööda... kui auto juba suht lähedal oli siis Karjusin: "SUL TURVA... on??"ei suutnudki seda küsimust lõpetada, sest sain aru, et karjusin turvavöö. kuigi jahm, mõtlesin KELKURIT!!! Ja siis mul hõmi hakkas naerma, kuna ta sain juba poole lause pealt aru, siis ütles läbi naeru "Jah mul on turvavöö peal XD" ja siis oli nalja jälle nii pooleks tunniks ja rohkemaks veel. Ma lihtsalt olen nii hea. Gotta love me, vähemalt on meil alati lõbus :D
Meil juhtus veel palju naljakat ja teeõhtu oli ülikõva. Püüdke ise A-ha laulu hispaania keeles laulda :D Käsitööring, suuremates kogustes teed ja ehtsad tunded kingi pärast, jahm, ma olen selle viimase üle nii uhke. Love ya , hun ;)
   Nagu ma juba iseendaga monoloogi pidades olen aru saanud siis täna tuleb jälle üks unetu öö. Lihtsalt kõik on nii sassis ja peapeal, sterss. Ei saa salata, et mulle meeldib mõte "We will never sleep coz``sleep is for the weak and we will never rest til` we`re fucking dead" aga ma vajan und, nii väga. Ma tean olen nõrk, olen jah , mis siis? problem? deal with it! Kui aus olla siis olen kõige nõrgem.
Tervitaks ema ja vanaema!! Mis seal ikka. Ilmselgelt on see märk sellest, et pean kõik läbi mõtlema ja kuhugi jõudma? Ohh kuidas ei tahaks.  Miks ma elus nii ebapädev olen.... See lihtsalt ei ole minu jaoks... vist :D Miks mu elu ei võiks olla mingi nintendo mäng? Saaksin alati uuesti alustada kui kõik kiiva kisub? ohh, aga selles vist ongi elu mõte, et tuleb teha õigeid otsuseid õigel ajal ja teha õigeid tegusi õigel ajal... ja kõik see mida teeme... oh seda ei saa muuta, olematuks teha ega tagasi võtta? Kas selles ongi elu mõte?
   Kuulge düüdid, te saate ju ise ka praegu aru, et ma lihtsalt vajan und või muidu.... KABOOM ja olen kutu-piilu :D



Olgu, Head ööd!!! ma ju räägin, et koomik :D
Olge muhedad!
Liisumon :)
XoXo

Wednesday, December 21, 2011

People say that you'll die faster than without water but we know it's just a lie...

   No nii No nii No nii... Im in Da hood. Pole ammu kuulnud ega näinud, yeah, ma tean olen teid kõiki unarusse jätnud. Soovin seda viga parandada, ehk annate mulle veel andeks :) I sure hope sooo :) Nii siis....
  Mina, lahe nagu alati, istun juba teist päeva haigena kodus, Super Win. Ehk on lootust, et saan jõuludeks terveks? :D Kui nüüd päris aus olla siis olen plaaninud siia postitada juba mitu päeva aga ma olin liiga hõivatud maha suremisega, srr. Ma olen siin ka väikest viisi arvet pidanud  ja "wow, mul on saatusekaaslasi. Polegi ainuke imelik.
  Täna oli koolis jõulupidu kuhu ilmselgelt ei jõudnud, can u blame me, nääh :D Üldsegi kõigil on jõulutunne and all thet jazz. Kuidas teil saab jõulutunne olla kui lund maas ei ole ??o.O I just dont get it. Minul algab igatahes kevad :) Hoolimata sellest, et meil on kuusk toas. C´mon kevadel võid ju ka kuusk toas olla v mis :D
   Mida head ma nv oma hõumiga tegin? Ohhh, meil oli niii-nii-niii-nii tore teeõhtu. Eeldatavasti saab sellest nüüd traditsioon. Me rääkisime ja rääkisime, näitasin talle manti ka ja laulsime :DDD Kell öö üle terve maja.
 Mõnest lillekesest oli suisa kahju. Aaa ja see ka, et mul on isiklik karmavõlg kuna väidetavalt tegin msn`is veidike pahandust. Kuid mina küll nii ei arva :) Teatris käisime ka, ohh, kui mõnus oli üle pika aja kultuurne olla, pea on nüüd uusi ja paremaid mõtteid täis. Üleüldse terve nv andis uus ja parema hingamise.
  Nii uskumatu kui see ka ei ole siis... ma tahan lund. Nii väga. Mitte külma vaid lihtsalt lund. makes sense? :D  Arvan, et pole aninuke, kes on soovinud, et lumi soe oleks. Olen ikka ohmakas küll. Tahaks lumesõda teha, võimalik, et ka ühe lumememme ja kelgutada. Aga tundub, et seda kõike võin vaid unes näha :/ Hmm, aga samas homme tuleb telekast "home alone" tahate v mitte aga see tekitab küll jõulutunde. Hetke seisuga panustan sellele.
  Mul oli üks päev nii tore vestlus, tõesti armas. Kuigi saadi jälle maha paari väitega millega ma üldse rahul ei ole :D Ma ei tea ega saa aru miks te kõik nii väära arusaama omate?? naljakas. Väärast arusaamast veel nii palju, et ma saan rikkaks nagu ema ütles. Mingi teema, et kui sind ära ei tunta siis saad rikkaks, hmm, mina seda ei usu. Hmm, aga jah, kõiges on süüdi mu punane pea. Lapsepõlve sõbranna vanaema oli nii vaimustuses ja väitis, et pole mind 100a  näinud aga ta lihtsalt ei tundnud mind ära :D Ei, nii armas :)
 Kusjuures mul oli täna väga kummaline juhus. Ma olen seda ka mõnele väitnud aga selle peale öeldi, et arva vähem, et see on Lady Gaga. xD Etsiis, surfasin yt-s ja kuulasin 2pac`i californiat, nii kõik oli chill. Nii, hiljem panin telku tööle, vh1 peale ja BOOM 2pac`i lugu mängib. See ei ole mitte esimene kord. Ma vist ikka olen kaotsiläinud superkangelane SLASH Selgeltnägija :DDD Mis seda viimast puudutab, siis nupsik on ka, sest ta just küsis, et millal blogi postituse teen. Nii armas, et see sulle korda läheb.
  Kummaline kuidas mõnega saab täiesti vabalt rääkida igal teemal, mis parajasti pähe tule ning teisega peab iga oma sõna valima ja hääletooni  kontrollima. Mina nii ei suuda. Ma ei suuda olla võlts.  Andsin mõnele võimaluse, suisa mitu aga kui kartus kontrollib elu ja ei lasta end aidata siis ma ei suuda seda kaasa teha. Ma tunnen süüd aga mina tegin kõik, mis ma sain. Tegin vist isegi rohkem. Tegin rohkem kui pidin ja veelgi rohkem kui lubasin."
 Nupsik, võin vihjeks öelda, et see on pakitud sinisesse pakkepaberisse, millel on väiksed armased pingviinid peal. Kui keegi mul öösel siin kuskil kolistab siis tean, et see olid sina. Sa ei leia seda mitte kunagi üles, seda ma luban :)


Let it snow!! a lot :)
Kõik head!
Liisumon :)
XoXo

Thursday, December 8, 2011

All the other kids with the pumped up kicks, you'd better run, better run, faster than my bullet

 Hei Hei!
Jälle on pikk vahe sisse tulnud. No, ma lihtsalt ei suuda siia kogu aeg järjepidevalt kirjutada. Peaks vist hakkama seda viga parandama v siis twitteri peale totaalselt üle minema. "Olen haige!; sõõn viiendat nädalat juba pelmeene; HS, Mul on käes auk; Ooot, millal see maailma lõpp oligi?; Lähen kooli, like a boss; ootan bussi 3 aastat; Sain üllatuse osaliseks; Õõvastust tekitav vaatepilet kooli igas nurgas. jne" Pmt on see nädala kokkuvõte. Long story cut short :))
 Koolis läheb mul üldiselt hästi. Meenutab pigem naeruteraapiat aga vähemalt on kogu aeg lõbus.
Ei, tegelt peaks end kokku võtma ja korralik olema aga mul puudub igasugune motivatsioon. Ma ei suuda üldse enam tõsine olla, kui juba füüsikas  esimeses pingis naerda julgen, no see ütleb kõik.
Hahaha, meie mata tunnid, LOLZZ. Istun mina siis täiesti ilusti kenasti ja teen nägu, et õpin and stuff ja täiesti lampi hakkab Krissumon pastakaga mu juustest läbi tõmbama ja ütleb "City of wonder" ja ma olin väga hämmingus. Pmt , kammisime ikka korralikult ära. Õpetaja ka mingi jalutab klassis ringi ja vaatab palju kellegil tehtud on ja me siis hakkasime kiiresti vihikut lappama ja "mõtisklema". Aga kuna vihik on nii ära soditud siis, see meenutas pigem hoopis midagi muud kui õppimist. Mu Pikachu Lion on ikka ülikõva!
 Inkas laulame ka kogu aeg, no tegelt ma laulame kogu aeg igal pool. Isegi sööklas, Maris ja Kadi laulavad ka. Mul on mõnest düüdist suisa kahju, aga ta saab üllatavalt hästi hakkama. Olen kindel , et tegelikult talle meeldivad meie huvitavad jutud. Nohh, kellele ei meeldiks twilight? Alice? ja lakkamatu naer? no, vot. Inkas ja matas oli "My life" xD Epic, miks keegi meid juba klassist välja pole visanud? I dont get it.
 Ma pole mitte kunagi nii palju häbi tundunud kui sel päeval mil matas mu õpik oli nö õiget pidi riiulis. Ehk siis väga hästi hakkas silma "TOKIO HOTEL" xD Jah, see on mu õpik. MINU. Kleepsud on ka peal, beat that. Kuigi vist kõik ei ole aru saanud, et see on lihtsalt üks järjekordne nali.  Lihtsalt natuke kruusa kraavi, thats all.
 Uus rubriik :D Minu seiklused kohvikus -.-
Suht tore on vanureid segadusse ajada ja endal marki täis teha :D Tohib ma pikelmalt sel teemal enam ei peatu? See juhtub siis kui su sõbrannal on täpne raha XD
Sealt võib endale ka uusi sõpru leida. Kui tore. Mhm, lambikad tüübid tulevad ja ütlevad "Tere" :D Hmm, kahju, et valed inimesed, aga elan üle.

   Kusjuures ma pole isegi poole peale veel jõudnud. Täna tuleb küll pikk.pikk ja sisukas postitus.
    Aaa, see ka , et eelmine reede käisime Teeviidal ja oli chill. Üldiselt koju tulin suure pahna hunnikuga, aga seal oli päris huvitavad asju ka, niiet  käik läks ikka asja ette. Ja ühtegi pastakat ma ei saanud :D Inside teema. Mingi naine, kelle nime ma ei mäleta, reaalselt made my day. Ütleks, et puges mulle aga silmist oli näha, et tegu oliu lihtsalt siirusega. Seega jah, FY. Ohh, tegelt sain nii palju targemaks ja kõik senised plaanid on peapeale keeratud. On vaid üks suur suur segadus. Mul on ajamasinat vaja. :/ Tere, aiäh. Palun üks mulle postkasti.
 Kohe-kohe-kohe varsti on jõulud! Jah, jõulud ja mis meil väljas toimub? Dont wanna talk about it. Mul on pigem tunne, et on kevad... jahm, nii minulik. Ent vaheaega ma ootan niiiii väga, et jõudne on kohe oodata. On nii palju plaane ja mõtteid, mis kõik vajavad teostamist.  Seoses plaanidega, ma tahan ja vajan suve. Teeme see kord nii, et tuevad jõulud-uus aasta-suvi-PARTY-PARTY-PARTY-PARTY´-minu sünnipäev ja siis uuele ringile. Sounds good, uh? :DD
  Seoses suvega. RHCP tuleb Eestisse. EESTISSE! No, mida! Parim uudis üle pika aja, a must go! :D Samas ma ei saa aru miks paljud pole nii vaimustuses kui mina. Te tränaossid ei tea,  mis on hea muusika and u all will burn in hell. Hahah, prohvet nagu ma olen. Niiet, mark my words!  :D
Mu lootus on juba taastunud, ning vb mu kõige-kõige-kõige lemmikumad jõuavad ka siia. Mulle tundub, et tuleb Fantastiline suvi. Niipalju häid asju ühel ajal, vaimustav.
     Mul on see nädal ja ka järgmine väga tihe. Mis on sama super aga kui selle arvelt siia jälle pikalt kirjutada ei jõua siis on see kurb. Ma tunneks jälle süümekaid. Mis on veel tore, on see, et ma näen oma Kiisut homme! Yešššš, kui kaua ma juba oodanud olen? :) Mul on sulle nii-niiiiii-niiiiii palju rääkida.
On muhe kui su aju töötab kellegagi sama moodi, mina alustan lauset ja tema lõpetab, v siis vastupidi. (L)
    " Teeme näo, et kõik on hästi. Ka siis kui ei ole. Nii on lihtsam. Kõik on lihtsam kui mineviku varjudega võidelda. Mõni asi lihtsalt ei unune ega haihtu, ka siis kui sellest on möödas palju aastaid. Igal inimesel on oma koorem. Mina tean, mis minu oma on. Tean ka seda, et see jääbki mind kummitama.
See tuli nüüd küll pikk, rohkem kui 2 meetrit. :DD


Take care!
Head Ööd.
Liisumon :)
XoXo
  

Monday, November 21, 2011

You look like you've been for breakfast at the heartbreak hotel inside of a back booth by the pamphlets and the literature on how to lose.

Mul tuli uus kiire tuhin peale, can u blame me? naahh. Pean kaotatud aega väikest viisi tagasi tegema.
 Vabadus on olla vaba ja õnn on see, mis sellega kaasneb. Elu on see, mis on lihtsalt juhus. See juhtus. Saatus on see kui see on ette määratud asjade kulg. Mõtlemine on see, mis rikub kõik ära ja tekitab kaose. Kaos on see, mis lukustab meid oma koobastesse.
  Nv avastus, oleme piisavalt kahtlased, et politsei sõidaks meist kaks kord mööda. Ilmselgelt olime kuidagi kahtlased aga tundub, et mitte piisavalt, sest kolmandat kord mööda ei sõidetud :DD Üldsegi see lõik siin tuleb nv-st. Mul on helkuritega mingi lambikas, kõik kaovad mu tasku küljest ära. Lihtsalt kaovad! Müstika. Täiesti normaalne on see, et autod/jalgratturid ja rollerid ei märka meid. Lihtsalt ei märka. Epic. Ning käime ühest kraavist teise. Lihtsalt selleks, et meil lõbus oleks.
  Kuna oli ka üks suuremat sorti laastav vestlus siis pidin seda oma hõumiga lõpmatuseni lahkama,, leidsime ka lahenduse. Tegime paar head plaani ja olime lahedad. Kõik oli chill kui mult küsiti see saatuslik küsimus, snap :/ Eirasin, eirasin , eirasin. ning liikusin eluga edasi jah nii ma teengi, sorry.
 Tänase päeva tuleviku visiooni rubriik: Lähen maximasse turvaks. Teooria järgi ei saaks ma sellega hakkama, tõsi ta on. Kristeli arvates naeraksin kogu aeg ja laseks võlts poker face`iga ringi. Loodan, et ta mõtles mu olematut poker face`i XD Oleksin kõige pussy, piiluks konserviriiuli vahel ja praktiseeriksin oma ninja skill`e. Level PRO!  Ilmselgelt oleks see nagu 5 klass all over again-  Pätt ja politsei. Tekkis ka küsimus- kas meil oleksid kumminuiad ka? :DDD Kas saab veel paremaks minna? Arvan, et mitte. Aga minu andekuse juures saaks pood arvatavasti pommiähvarduse ja varastatakse tühjaks, niiet see plaan on juba eos hukule määratud, panen parem kohe ameti maha ;)
 Vahest on hirmutav teada, et keegi võib meid läbi ja lõhki teada. Kõiki meie näoilmeid ja sõnu ja kõike seda mis tegelikult nende ilmete ja sõnade taga peitub. Creepy. Veel hirmutavam on see  kui me ei suuda oma tuima kivi rolli just kõige paremini välja mängida. Ka see on hirmutav kui keegi mõistab meie loomust ja tujusi ning suudab end vastavalt nendele kohandada. See on päris ennastsalgav, kas pole? Aga mis see kõik siis on?? müsteerium.
  Kuidas jääda endaks siin kaoses kui kõik soosib hoopis midagi muud? Peaks vist lihtsamaid mõtteid mõtlema. Mõtlemine on vb kõige raskem töö üldse? Vahest on tühjus ja vahest on leebelt lamp.
  Pidasin hõumiga mõttetalgudi, küsisin ja arutasin ja natuke kiusasin teda. Aga kuhu ma  oma jutuga jõudsin kui küsisin, et miks tal nii palju must-valgeid pilte tumblris on... Tegelikult vastus oli võrdlemisi lihtne ja kohati liiga loogiline. "See on minu moodus võidelda rassismi vastu. See võib tunduda nüri aga see on hetk, mil oleme kõik sama must-valged "Hallmass" kui üldse olla saab!" Lihtsalt vapustav düüd, Cheers! ;) Tundub, et ma ei olegi ainuke maailma parandaja. Sellistel puhkudel olen õnnelik, et mõni suudab ka kastist välja mõelda, sest teate mis?! Kitsarinnnalisus on nõrkadele!!
   Vahest tahaks soovida kõike head ja selle ukse sulgeda. Life is hard.  Paar uut õppetundi ja ma olen eluks valmis ;) Entsiiski mul läheb hästi, tõusude ja mõõnadega aga palju head on tulemas. Näiteks jõulud ja kõik sellega kaasnev, niiet siin lihtsalt ei saa nukker olla!! :))


Tänaseks on kõik mured kurdetud, jeii ;)
B-Bye.
Liisumon :)
XoXo