Thursday, May 31, 2012

Let's just say that it's that way and it's been fun, and it's all done

 Hei Hei.
Kas tõesti on juba peaaegu päris suvi? 
    Olen olnud nii tegus ja oma rüperaali vaid kaugelt näinud, sest lihtsalt pole mahti interneti avarustes chillida. Õpin geod ja tunnen, kuidas ma iga sekundiga aina targemaks saan, Wuhhuuu. Armastan geod juba nii palju, et Kristeli atlast lehitseda oli ääretult huvitav, päriselt. Sama huvitav kui üle bussi küsida kui palju rahvast kuskil elab, algus oli paljulubav aga siis see vajus ära ja ma olin omaette, lummatud.
   Mul on mingi teema. Me kõik oleme ju vaadanud ja uurinud oma käejooni, eks?! No, nii ka mina. Olen seda kätt ja neid jooni nii palju uurnud aga ma ei saa aru, miks mul on jooned, mida olla ei tohiks? Samas kas tegelikult saab käejoontelt tulevikku ennustada ja minevikku meenutada? Samas kui nii võtta siis käejooned muutuvad aastatega... Vb mulle lihtsalt meeldib liiga palju igast jama uskuda. Müstika.
   Ma tahaks miskit südamelt ära saada. Long story cut short. Nägin üks hommik lambist  meest ja kolme koera, neist kaks olid väiksed ja armsad. Kristel neid ei näinud ja väidab, et seal ei olnud kedagi. Nüüd ma ei teagi, kas seal olid mingid koerad v mitte?! Is it really all in my head? O.O Aitäh, ei hakanud kergem.
   Kui ma usun inimeste headusesse, kas see võib siis ka tõsi olla ja täide minna? Samas kas see poleks mitte vales elamine? Ma usun kõike, mis mu ümber on aga palju sellest reaalne on? Ma võin ju mõelda inimesed paremaks ja huvitavamaks aga kui päeva lõpus ma ise tean kui vale see kõik on. Mulle meeldib end petta. On võimatu näha olematut ja seletamatut.
 Kuidas keegi julgeb mulle väita, et vabadus on illusioon? ülim meelepete. Ainuke tõeline usk, mis mul on ja seegi osutub võimatuks missiooniks. Kas siis inimne ei olegi nii vaba, kui vabaks end mõtleb? Vabadusel ja vabadusel on vahe. On ju vahe, kas ma kannan taskus kivikesi v kivasi. Ning must südametunnistus võib olla raskem kui kivisi taskus kanda. Mis sinul taskus on?
  "Kui nüüd korra maskid eest võtta siis võime näha, et me  sisemus on inetu.  Kõik, mis on olnud ilus on asendunud. Millegagi, mis on võõras ning võtab juhtimise meilt  üle. Me ei tea, kes me oleme enam, me ei tunne end ära kui peeglisse vaatame. Vaadates maapinda me jalge all ei tunne seda ära, sest see on koht, kus me varem olnud pole. Me ei tea kus oleme olnud ja kuhu jõuame, me ei tea, mis meie missioon on. Me teame vaid, et peame elama olevikus. Meie teod on valed ja sõnad mõtlemetult alandavad. Kui keegi jääb plaanitust kauemaks  ja kodeerib meid lahti, mõistavad nad kui inetud me tegelikult oleme ja kui viletsalt end maskeerime.


Elas kord üks muinasjutt, see muinasjutt sai läbi.
Liisumon :)
XoXo


  

Saturday, May 5, 2012

Keep on dreaming boy, cause when you stop dreamin' it's time to die

   Sulle, kes sa seda väidetavalt kunstas loed! Ühesõnaga see oli see lause, millega ma pidin oma tänast postitust alustama. Jätan oma nutuklubi ja edasi liigun palju huvitavamatel teemadel ja lihvin oma huumorisoont, sest muidu see ainuke hea minus läheb ka umbe ja seda ma ju ometigi ei taha.
  Eile oli muhe ja tavapärane õhtu Krissuga koos. No lihtsalt kaks inimest, keda ei tohi kokku lasta :D Või on viga tõesti minus? Toon inimeste huvitavad jooned välja?  Niisiis, chillisime ringi ja ajasime hullu. Ja kui ma ütlen hullu, oh well, no ikka tõsiselt hullu. Milleni me jõudsime? Selleni, et UFO-d on meile kiibid paigaldanud v siis oleme lihtsalt kuu pealt kukkunud. Kiikusime ja mõni hull tegi oma leivanumbrit aka Loree-EEEEEEE-eee-ni XD. Wuhhuu.,ma tõsiselt plaanin Kristelit tsirkusesse saata ja need imellikud hääled teisest dimensioonist. Kas kurjav vaimud ja deemonid tõesti üritavad mulle mingit sõnumit saata? :O
   Loomulikult pidasime mõttetalguid ja arutasime globaalsetel teemadel. Tekkis küsimus: "Miks on indiaanimajas see PULK?" Hahah, lihtsalt väga halb kui omad elavat fantaasiat. Pakkusin välja valikuvariandid: a) väikesed mehed teevad seal strippi b) Või see on lihtsalt toestuseks nii nagu ma ütlesin c)It``s all in her head d) ufode peastaap.
  Rääkides düüdidest siis pettusin juba jälla. Lähed pooli , kõik on chill aga ootad järtsas 10 minutit. wtf? Poodi tuleb enamvähem normaalne mees, pead teda normaalseks hetkeni, mil tuleb järtsa 2 bocki pudelit käes. Cancel! Niisiis kutid, ideaalsus on midagi palju vähemat kui võiks arvata.
   Kuna ma nii imelik olen siis ootan suve, et saaksin minna Saaremaale. Küsite ehk miks? No, põhjusi on mitmeid. Aga nimelt mu vanatädi naabrimehel on lambad. Wuuhuu, no ja mul oleks ühte lammast koju vaja. Ma räägi praegu täiesti tõsiselt. Kuigi arvan, et põruksi korralikult lamba kodustamisel :/ Niisiis suvel lähen saarele lambakarjuseks ! :)
  See lammaste jutt tuletas mulle meelde väga kummalise episoodi Maximas. Niisiis Krissu ja mina chillime ringi, kõik oli muhe. Järsku kuulsime väga kummalist juttu. Mingi mees rääkis poes, kuidas ta 30(?) last kesapõllul ringi jooksevad. Ma pidin suurest naerust otsad andma :D Ma siiralt loodan, et jutt oli tema koduloomadest ja eeldatavasti lammastest.
  Rääkimist väärib ka mu kummaline armastus võtmete vastu. Ehksiis alati kui ma pean Kristeli automobiliuksed lahti tegema olen ma hipster :D Miks teha uksed lathti selleks mõeldud autovõtmega kui seda võib proovida ka vetsu/koduvõtmega? Hahah, äkki ma oleks pidanud paari võlusõna kasutama? Ehk proovin järgmine kord. Kuigi väga epic vaatepilt oleks kui keegi üritaks autouksi lukku panna ja avada võlukepi ja võlusõnadega :D Simm-sara-pimm autouksed lukku/lahti 123. I dare you! :D
 


Nonii, Lillekesed, tänaseks kõik!
Liisumon :)
XoXo