Thursday, July 28, 2011

I'm not like them But I can pretend, The sun is gone But I have a light, The day is done But I'm having fun.

  Ma olen nüüd siin siis mõelnud ja mõelnud ja mõelnud ja mõelnud ja veel rohkem mõelnud aga see kord mitte üle ;) Ning ma võtsin vastu otsuse, et ma ikkagi jätkan blogimist ja ei anna alla. Olen aus, mind veendi ümber, sest ma ise ei suutnud. Aitäh. Iga postitus on nüüd suure pühendusega Sulle, sest Sina kurvastasid kõige enam ja ma ei taha halb sõber olla ja loomulikult ma tahan, et Sulle jääkse see meelelahutus :)
  Peaks siin mingid rubriigid tekitama? :D
1#Supernatural:
Olen kogu aeg arvanud, et mul on üleloomulikud võimed ja olen surematu aga ma vist ikkagi ei ole. Mis võimetsesse puutub siis ma suudan vähemalt ühe inimese mõtteid lugeda. How cool is that? :D Me paneks vabalt kõik Aliase mängud kinni. Läheks Aliase MM`le?! vabalt.
See teeb mjääuu.
"konn, koer, pingviin. näh, mis see siis on??"...2 seki jäänud "MINA, MINA MINA...konn! :D" vot see oli valus.
Surematu pole sellepärast, et väärin oma "Bleeding man " nime ja heeling man`ist pole enam midagi alles :(  varsti jooksen verest tühjaks, mõnele see meeldiks :D Mitu liitrit verd on üldse inimese kehas? Väidetavalt ca 5L aga mul on küll rohkem. Im no Superman :(
2#Minuga ikka juhtub: ma ei ole kunagi mõelnud, et millal ja kuidas ma suren. Aga viimased päevad on mind mõtlema pannud ja olen aru saanud, et ma suren arvatavasti rolleri alla jäädes. Ei, see ei ole nali. Me siis La jalutame ja äkki tuleb kuskil oranž roller. Nad panid kraavi ja siis sõitsid meist mööda. Ma pole elu sees niimoodi kartnud ja naernud samaaegselt. Vähemalt oleks õnnelik surm olnud aga väga kummaline. Mõtlesime kõik senaariumid ka välja, no nii igakasjuhuks. Autodest ei hakka ma üldse rääkima, kõik lehvitavad ja sõidavad väga-väga hirmuäratavalt aeglaselt mööda. Meil on nii palju sõpru. Võtke järjekorda :DD
3#Blondiminutid: Kuidas see nüüd oligi... Üleküpsetatud biskviit on tegelikult tainas. Täna panin ka pange. Vasakule naljadest ei saa enam ammugi aru, mõtlen 10 minutit ja siis ka ei taipa :DD aga ma ei tahagi aru saada ja kopp-kopp naljadest ma ka aru ei saa. oh jah, nii minulik.
4#"Riputa omale telefon kaela, rsk":
Üks päev pidin Kristeliga kokku saama aga kahjuks ei jõudnud. Tüüp helistas täpselt siis kui ma Aksiga "Suurel ringil" olin metsa sees. Metsa sees, mitte võsas! :D  Lisaks kõigele muule helistas ta mulle mingi 4 korda aga ma ei kuulnud midagi :(( Ma vist olen halb sõber jah?! Ma kujutan ette kui kuri ta tegelikult oli, sest ta räägib mulle kogu aeg kuidas ma pean telefoni kaela riputama vms. Aga ma ei suuda ju :( Dahh, riputage mulle kõik asjad kaela vb siis olen kõigile "levis". Jah, see on vist ainuke võimalus.
5# Krampp:
S&M; S&M
6# Liisumon on räige pussy:
Jah, ma tunnistan ma olen pussy. Aga mis ma teha saan? mitte midagi.
Kes oli öösel see düüd, kes paanitses täie raha eest? aravas, et tuleb maailma lõpp? peksis ns segast? Sõnumineeris Kristeliga mdea kui mitu korda? ehitas kindluse? avastas, et esik on ainuke koht, kus pole aknaid? oli terve öö üleval? emotses? avastas paar head lugu ja sai kogu öö mõelda? ja lõpuks jooksis omadega ummikusse? ja kelle foobia on vist süvenemas?
Jahm, jutt on minust. Poleks arvanud?! mõelge uuesti.
Aga noh, see sõnumineerimine oli küll epic. ma vist ahistasin kõiki oma tuttavaid?! :(
"Hei hei, Liisumon kardab paaniliselt. Õnneks ehitasin omale kindluse ja nüüd ma siin NS, kuulan teki all muusikat; ruloo on juba ammu alla tõmmatud. mis ise teed? :`D  Ps.These are my happy tears."
"Oh sind küll. aga normaalsed inimesed püüavad magama jääda. Niiet, ma suht ns siin üritan magada vms. Jajah, :D"
"Ööd"
Jah, ma parem ei kommenteeri. Siia listi saaks veel paar asja kirjutada aga ma ei tee seda.
7# Miks te teete mulle nii??:
Mina olen siis üksi kodus, ilgem chill käib ja hakkas jälle müsistama, i freaked out :(  Ma olin reaalselt üksi kodus. Mõtlesin, et helistan emale aga siis tuli meelde, et"oot, tal oleks see liiga naljkas" ja ma ei pakkunud ta seda lõbu. Isegi mu oma ema naerab mu üle ja Kristelist ei räägi ma üldse :DD
Ja siis tuli mu muhe vend koju ja arvas, et nüüd oleks päris lahe nina veristama hakata. Ema Tereesa nagu ma olen, aga düüdil on minust rohkem verd :O That was a suprise! Ning siis kiitis takka:
"Mul polegi ammu nimast verd tulnud :DDD"
Ma olen nagu"Mis sul viga on????"
Gossh, ma mõtesin, et jookseb verest tühjaks vms aga õnneks mitte ja ta oli ise vääga õnnelik. Creepy.

Ning miks te minuga kelle öö õue ei tule kui mul ilgem mase on?? Ise tahad veel sõber olla -.-
7# Nii juhtub siis kui mind hülgad:D:
Kui mu hülgad saad kaasa paduvihma ja äikesetormid. Loodusjõu vastu juba ei saa.
Täna oli siis veits teistmoodi postitus aga võite arvata, et ma liialdasin. Üldsegi mitte ja pigem jätsin just pool kirjutamata.
Järgmine kord on ehk midagi paremat, never know.
Aga mul on selline evil palaan, et Ma tahaks omale kassi.Hehhe, Me and my Mighty plan. Söön teid kõiki nüüd kodust välja :D Olge nii armsad ja pakkuge mulle kassi! And I will love u forever. Kirjutade, joonistage, saatke sõnum või helistage.
  Üks asi piinab mind veel ja ma kardan, et see piinab mind veel kaua ja jääbki kummitama. Mis teil kõigil viga on??? Te ei näe ega kuule, elate kuskil omas mullis. Tahate, et teiega arvestatakse aga ise ei arvesta. Tahate rahu aga ise korraldate kaost. Tahate ausust, aga vott nimme kuulete valesi, isegi see vale on liiga ebamäärane. Tahate aega aga hoopis raiskate seda. Te halate ja halate aga kahjuks valede asjade pärast. Te halvustate liiga palju ega näe oma enda vigu. Mul puudub igasugune austus inimeste suhtes, kes kogu aeg kõike ja kõiki kommenteerivad; "Nägid mis tal seljas on? omg, sa ta soengut nägid?"Bläblä bläää; oh jahh, osta omale elu. Sul ei ole mingit õigust kedagi hinnata ja veel vähem on sul õigust ta üle kohut pidada. Sa pole inimlik teiste suhtes, sa ei märka seda hingematvat omapära mida erinevus toob. Olete valelikud ja rumalad. Kõige hullem on see, et te ei tahagi muutuda. Ilmselgelt olete kõige sellega rahul. Palju õnne teile.
***
Peace&Fireworks!
Liisu(mon):)
XoXo

Friday, July 22, 2011

praying on your knees and asking, trying, lying, dieing, crying and asking you for tomorrow

Mul pole mitte ühtki head vabandust kuidas end välja vabandada, seega ma jätan selle.

 Nii, mis põnevat on ka vahepeal juhtunud? mitte midagi, kõik on endist viisi, ei teagi kas see on hea või mitte. midagi vahepealset ehk? Mõttetalgud ja kohustuslikus voorus ka valgu tuurid ;) hea kombo, mulle meeldib nii. Mainimata ei saa jätta ka pargi kiikesi :DD Viimati sai seal mingi 3h kiigutud.
 Märksõnad sellest päevast:
*avar köök, kus muusikavideot filmida.
*lapsed ja küüned
*"O" täht
*sari minu elust
*operaator
*meie kummalised sõbrad
jne jne jne
Ühesõnaga tore oli, nö kvaliteetaeg.
  Agnese vääääga väääga vääääga tungival soovil. Üks päev  mängisime majadevahel "UKAT". Tuletasime lapsepõlve meelde vms, ma ei oska seda kommenteerida. No, imelikud oleme. Agnes sai pähe ka aga vähemalt oli lõbus. Mainiks selle ka ära, et me üldse ei teinud sohki ju :DDD
  Mõttetalgutest siis nii palju, milles ma järeldusele jõudsin...
-olen nõrk,
-Enamus inimesi, kes lubavad end muuta ei tee seda.
-Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.
-Ära hellita liiga suuri ootusi ega lootusi teiste suhtes.
-Järgmine aasta on väidetav lõpp. WE`RE ALL DOOMED!
-Ära oleta liiga palju.
-Püüa aru saada, et kõik inimesed ei ole võimelised olema sallivad ega vabameelsed.
-Lepi, et maailm ei toimiks ilma Hea ja Kurja võrdse suhteta.
-Iseennast ei saa mitte kunagi ära petta.
   Miks on nii, et intelligentset juttu saab vaid vähestega rääkida? Nagu reaalselt ka. Ma ei taha teiega Lady GaGast või Videvikust või Dubstepist või Biiberist või mdea millest rääkida. Ma tahan reaalselt headest asjadest rääkida. Kõik on nii mainstream. On lahe olla sisutu ja kastisisese mõtlemisega ning teisi kopeerida?! Jah, te olete väga lahedad. Dahh, valus teema. Vähemalt on mul oma underground society, beat that :D
  Ma tahaks omale eriti epicut kodulooma. Nt, siili või kaelkirjakut või tiigrit. Haha, jahm, mul on imelikud soovid, ma tean. Mõned neist on isegi liiga teostatavad. Siia kuulub tegelikult ka see Öko-Liisu teema.

Nii, tänaseks kõik, ei viitsi rohkem mingit deep`i teemat ajada. Ma hakkan oma sarmi vist kaotama. Ma arvan, et ma lõpetan selle blogi pidamise nüüd ära. Mõjub laastavalt. Igatahes ma kaalun seda mõtet.

Have a nice day!
Liisu :)
XoXo


 

Tuesday, July 12, 2011

Lend me your eyes I can change what you see But your soul you must keep, totally free!

Jah, Liisumon on pagendusest tagasi!!

 Mainiks siis selle ära, et mõni düüd lubas mulle sünnipäeva laulu laulda ja kaardi teha ja mdea mida kõike veel. C`mon mitu päeva mu sünnipäevast möödas on??? :D Ma ju endiselt ootan siin. Lohutav on vaid see, et mu matustel on peielaud Erkini poolt. Ma jätsin selle meelde, niiet katsu sa mind alt vedada.
Mõni unustas selle üldse ära, arvatse ekslikult, et on Jaanipäev. WTF?? SÖbrad jooge palun vähem, aitäh. Ma ei taha kõigile enneaegse surma ette heita ja neilt paluda, et nad enne mind ära ei sureks, sest ma ju ilmselgelt ei elaks seda üle. Õnneks veel üleeile sain mõned paljulubavad lubadused ;)
Aitäh!

 Nii, ja kus ma siis pagenduses olin?! :O Saaremaal. Tripp oli iseenesest väga "FANCY" :DD Nalja sai ikka kõvasti, nagu alati. Kõik panid räigelt hullu ja mdea mida kõike veel.
Oli Väga FunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFunFun
FunFun

Paar tähelepanekut:
*Minuga on võimatu reisida. Mul on siiralt kahju nendast, kes seda kogenud on :( Sest ma suudan isegi sõidul Valgu-Märjamaa-kodu midagi ära sõnuda XD on mul üleloomulikud võimed?
* Minuga ei saa poes käia!
*Minuga ei saa metsa minna!
*Minga on pea mõttetu tehnoloogiast rääkida.
*Minuga ei saa kohe kindlasti mitte avalikku kohta minna.
*Ja kohe kindlasti ei tohiks ma linna peal jalutamas käima.
 Tahaks tegelt juba tagasi, seal on nii hea ja rahulik :( 
Saare parmud on mandri omadest ikka palju coolimad, lasevad poe ees kitarri saatel  "Meri on meri jääb, meri olema peab..." ja soovilugusi saab ka ;)
Ja siis oli see pralle ja ringi trippimine...Ei mul on lahe grämps, for real :D Ajasime ta mingit tuttavat mööda saart taga, lol ;D had fun. Päeva lause oli: "Otsi vihjet kotist..."  Jahm, perekonna viga.

  Põhiteema oli Mets ja Rand. Suht tihe graafik oli: "Mets" aka kodu :DD-meri-kerge tripp linna peal-sugulased-mets-küla nö keskus-mets-rand-mets-ÖÖ ja nii 6 päeva :DD 
Ma vist nägingi "kodus" selle aja peale ainult 2 jalgratturit ja 1 autot. (Ühel oli punane velo, nice)
Vanatädil olid julmad naljad, aga elasin üle. Kohati oli tunne, et päris koju ei saagi. 
"Kena... Kena...Kena...Kena..
Koer näris ja kass tuli kallale.
Hullud tüübid.
Tuhlimoos.
PUNANE velo.*Kulmu ralli*
and the list goes on and on and on and on."
  Igast kahtlast teemat oli veel aga ma lihtsalt ei viitsi sellest pikemalt siin jahuda....
Sorry, 
Kõige olilisem on see, et tripp mõjus mulle hästi. Sain nö elu üle järele mõelda ja ohhoo, jõudsin selgusele. Kuigi ma vastasin küsimusele "Milles sa selgusele jõudsid?", lihtsalt "kõiges". siis tegelikult oli see vastus õige aga ebamäärane. Ma jõudsin selgusele, et mida mul vaja on, millest peaksin loobuma, mille nimel pingutada,  ja kas üldse vaevuma, mis on õige ja mis vale; hea ja halb, kes ma olen ja olla tahan. Ühesõnada absoluutselt kõiges! My head is clear now, Yess, 10p to me :D
Ainult, et ma oma laagrit püsti ei saanudki, oh well, next year ;)
  Ja siis ma tulin koju... Ja paljud isegi ei märganud mu puudumist. Toredad söberid  olete mul ikka -.- Aga vb nii ongi parem. Suht muhe ju kui düüd räägib sulle kell öö, et "ma magama ära nüüd. Homme kui online siis räägin sulle midagi ja ns" ja kui järgmine päev seda nö meeldetuletasin siis oli, et ei mäleta-pole-olnud senaarium. Jah, ma sind ka. 
Ja siis oli veel see "terror". Kahju, et sellise lainepikkusega inimesi nii vähe on. Kus te end peidate?? :(
Mina ja mu mõtted/unistused/arusaam/loogika ja kõike see, kellega ma seda küll jagama peaks? :D Kes küll kuulab, üldse seda jaburat juttu ja jätab selle meelde? :O Müstika.
Mu Big bro on minu pärast nõus kasvõi tänavale mulle karvast otsima minna. Nii armas. Kuigi mingit Taurit ta määris mulle ikkagist pähe. eih, nii see asi ka ei käi :D
 Kristel lubas tulle kohvile, aga lasi üle. Mina veel ootasin tabureti otsas. oh, silly me :DDD 
Kuigi ma kardan, et poe ees jääb see tsirkus meil nüüd küll ära. Ei teagi mida sellest arvata :DD Kuradi lollakas oleme ikka. Aga selle eest tulid ta ns Valgu mind lõbustama. Kohe näha, et true friend. Rääkisime mingi 3,5 h ja rääkisime juttu, nö kvalittet aeg oli. Väga viis. Kuulsin selleist klatši ja kõmu, et ise ka ei usu :DD Ei, meil oli väääga vääga lõbus :D
  Kiikusime pargis, kus me tegelt kiikuda ei tohiks. In your face. We`re bad *.*
Ja siis kruiisisime bussikasse, oh jah, viimane kord XD Mida te passite meid kogu aeg?? Täiega naljakas on vaadata kuidas autojuhid passivad, kogu aeg. Mina küll ei saaks kahte asja korraga teha, no vähemalt mitte juhtida ja teisi passida.Siis oli veel see roller. Kas teadsite, et Kristelil on sellised sõbrad?! :O Mina küll ei teadnud. Lampi mingid tundmatud lehvitavad :D Ilmselgelt on need kuus päeva piisavalt pikad olnud, et endale uued sõbrad otsida. Nii pettunud sinus :DD

"Leia sõpru, kelle elukoht on Märjamaa Gümnaasium"- Hahahahah, mis mõttes?! FB, pakume guuglile konkurentsi?? :O Ei tule hästi välja.
Kas ma hakkan oma sarmi kaotama? :D

Päikest!

Liisu(mon) :) 

XoXo