Tuesday, February 28, 2012

Told myself that you were right for me but felt so lonely in your company

Hei Hei
 Olen ikka elus? Jah, olen küll. Tegemist on olnud palju ja kirjutamis tuhin haihtus. See ei olnud vabandus, et te teaks :D Lihtsalt kõrvalmärkus.
 Pühapäev oli lebo. Mul oli nii bittersweet hommik. Ärkasin 11:10. Yešššš, sain 11:11 soovida ent vend laulis teises toas täisest kõrist "NOSSA NOSSA..." Teeme, nii et te ei vihka mind aga see laul on lihtsalt kohutav. Ma olen lihtsalt aus. Ma ei saa aru miks see üldse kellelegi meeldida saab. Ilmselgelt on viga minus, as usual :D
  Mul on kõige paremad sÖberid!! Ning samaaegselt ka kõige kummalisemad.
  SEE BOHO MEES OLI NII LAHE!!! Ma lihtsalt pidin seda ütlema :D Ühesõnaga, koolis käis meil mingi mees oma isetehtud pillidega. Ülivinge lihtsalt. Ta oli nagu leiutajateküla Lotte ainult, et lahedam. Peab olema ju geenius, et sellise asja peale tulla. Jalgratta rattal poognaga mängida?? Ning olgem ausad, see kõlas elektrikitarri sarnaselt. Ohh, tahan ka ökobändi. Nagu ma aru sain siis paljudele ei meeldinud aga mulle küll väga meeldis. Isegi väike lootus tekkis, et võibolla on inimkond ikkagi päästetud ja see ongi võti kuidas tränaosmisuse vastu võidelda.  Müts maha!
  Oli sõbrapäev. Kõik oli chill. Kõik oli tore ja siiras. Ainult üks väike pisiasi, mis paneb hinge kriipima. Kas aastas on tõesti ainult üks päev, mil oma armastust ja hoolimist näitame? See ei tohiks nii ju olla. Iga päev peab hoolima. Väärtustama hetke. Ma võin öelda, et ma sain MAAILMA PARIMA kingi. Reaalselt, selle aasta kõige parem sõbrapäeva kink! Ma tänan lilleke :)) Iga mu päev on täis mõtteterakesi ;)
   Paar head mõtet on olnud, paar head tegu tehtud ja paar head asja öeldud. ´Üleüldse on nädal olnud helge ja hea.
ja nüüd kisub kiiva. Aga tuju on ikka mega, sest nii hull ikka ei ole. See lihtsalt paneb mõtlema. Igal teol on tagajärg. Mida halvem tegu seda karmim tagajärg ning see ei pruugi kohe ilmuda vaid nt paari aasta pärast.  Samas on ka ütlus, et ükski heategu ei jää karistamata. Teed head, saad sitaga vastu pead ja kasutatakse ära. Oled tuim ja ei huvitu, saad sõimata, et oled südametu. Aitad ja hoolid liiga palju- oled LIIGA hea inimene. Siin vist ei olegi võidu valemit. Aga vb on mul karmavõlg?
  Sõltuvus ja sõltumatus. Need kaks sõna on juba pikka aega kummitanud. Millest ma sõltun? v kellest? ja miks? Iseendast. Aga vahest võib ka sellega mööda panna.  Samas mitte keegi ei taha ju kellegi sõltuvus olla, see on vale. See ongi terve elu vales elamine. Me ei sõltu mitte kellestki ja kõik inimesed on asendatavad. Kahju, et kõik sellest aru ei saa. Alati leidub keegi, kes on parem.
"Be the change you want to see"
  Kuna ma olen nii uskumatult kummaline inimene siis mu sõberi loogika oli järgmine. Ma olen robot John. Kes kõike ja kõiki armastab. Ma olengi nii kodeeritud, et kõik oleks chill. Tänu minule T. ei olegi FOREVER ALONE. Don`t Worry, John still loves you. ja nii ma siis võrgutan siin kõiki. Ohh, aa, ja ma liigutan mägesi.
  Kus kohas ma elan??? Kus? Kuskil  Põhjanabal. Hommikul on külm ja tuisk. Lõunal on külm ja tuisk. Öösel on VEEEEL külmem ja torm. Väga leebe ilm. Keda küll peaks tänama, et meid sellise ilmaga karastatakse? Tahaks suve. v siis kuskil Aafrikas elada :D



Elas kord üks muinasjutt, see muinasjutt sai läbi.
Liisumon :)
XoXo

Friday, February 10, 2012

And I'm strugglin' I can't see through your fake tan

No Tere tere tere!
  Mul on olnud väga väga "Huvitav" nädal kui nii võib öelda, hmm, epic oleks ehk parem?! :D Niisiis, teile, kes te  käite pidevalt mul siin uut ja pikka postitust luusima... Well, see on siis teile!!
   Minu selle nädala kõige loogilisem lause oli "Tee nägu, et sa loed ja räägi minuga juttu, sest õps vaatab meie poole" :D Loogiline, eks ju?! Tegelikult on lihtsalt nii, et meil on enamus tundides nii igav, et naerame ja naerame veel rohkem ja tegeleme absoluutselt kõige muuga, millega peaks. Hmm, seda lõiku kirjutades sain just aru kui halvad õpilased me oleme. Geograafia tunni tipphetk on ehk see kui me midagi joonistama/värvima peame :D Enam huvitavamaks see tund tõesti ei lähe.
   Teisipäeval pidin arsti juurde minema. Kõik oli mega chill. Kuna pidin enne tundide algust minema siis Kristel kui tõeline sõber tuli minuga kaasa ja ma tahaks rõhutada, et õues oli MEGA KÜLM. Ning pool teed ta kahetses, et minuga kaasa tuli... ma täiesti mõistan :D Kuna me jäime natsa tundi hiljaks siis kiirustasime kooli ja läksime valest kohats üle tee.Woohoo, üks mega tore naine lasi meid üle tee. Aitäh, kõik autojuhid ei olegi lastevihkajatest rallivennad. Niisiis jõudsime kooli, tegin ukse lahti ja vaatasin maha, ja mida ma näen?????
Mul olid sinised haigla sussid jalas. Need olid mul terve tee jalas olnud. Mina veel mõtelsin, et miks nii libe on, sest oleksin reaalselt 10 korda matsu pannud. Pärast naersin Kriselile, et saime üle tee puhtalt minu susside pärast XD Võis ikka hea vaatepilt olla. Loomulikult sain kiita. Ning pean vist leppima tõdemusega, et mõni mees minuga enam arsti juurde ei tule.
  Üks päev lähen oma mailbox`i oohhooohhooo, mis ma sealt leidsin?! Ühe väga-väga huvitava sisuga kirja. Pean ainult vastust ootama, loodan, et mul veab. Ooo, kuidas loodan, et mul veab. Kuna mul viimasel aja on nii hästi läinud, kõik on sujunud ja on chill olnud siis isegi võib mul jopata :D I just love my life :)
  Nii, mingi päev käis koolis mingi lahe düüd, kes rääkis mingit IT värki. Kuna ma surisesin siis avastasin, et mul on üks truu sõber. Palusin, et ta köhiks kui ma surisema hakkan. Tegelikult ma mõtlesin seda natuke naljaga aga ennäe, düüd köhiski. Nii armas. Kõik, mis ta selle 45 minutiga pidevalt öelda suutis, oli et palun ära naera sa ajad mind ka naerma. Ja nii me siis naersime. Keegi oli vist suurst piinast tooli ära lõhkunud... Hahah, väga halb. Düüdi jutt oli iseenesest inspireeriv :)
 Jeii, Jeii, Minu kiisul on täna sünnipäev! Veel kord, Palju Palju Palju Õnne sulle! "Elame veel! :D" Kuigi see mulla hais on lihtsalt väljakannatamatu :D Hmm, mõtlesin üks päev, mida kõike me korda saatnud oleme. Ohh, natuke häbi ja ülipalju nalja. Kuidas ma saan aru, et Krissumoni koolis pole? Kui laulan: Old McDonald had a farm... ja keegi ei laula mulle vastu Iiiaaa iiaaa ooo. Siis on midagi väga valesti :DD
Jeeeee, homme saab pidu, pidu, pidu, PIDU! ;D
    Samas võin välja tuua ka tuhat ja üks põhjust miks tal ei peaks sisekaid olema.
1. Kuna ta nii norris on siis ta käib nendega max 2 korda ja need on juba katki :D
2. Enne geo tundi ta võtab papu jalast ja näitas kui katki see on... xD Elame hästi :)
jne jne jne
KOHUTAV!!!! :DD
  Teate, mida ma tahaks? Ma tahaks puuonni :D Hmm, kui suvel Saaremaale minek siis peaks ehk ühe endale ehitama. See on suisa ideaalne idee. Yeaaa, mina ns oma onnis chillimas :D Tegelikult ma tahaks nii väga juba suve ja kõike head, mis sellega kaasneb. Tahaks sooja ilma ja loomaaeda minna ;D Tahaks ringi trippida ja lihtsalt chillida. Puhata ja mängida.
   Olen olnud kannatlik, väga väga kannatlik ja nüüd veel natsa oodata vaja ja saan oma teise parima valikuga maha... Rõhutaks, et esimene õige valik oli pea punaseks värvimine, ja ma ei tee nalja. noo, sõprade valikut ma ei arvesta, see on asi millega ma pange veel pannud ei ole. Mis mu teine õige valik on??? See on saladus kui see tehtud on siis ütlen :)





Näeme taas!
Liisumon :)
XoXo