Monday, November 21, 2011

You look like you've been for breakfast at the heartbreak hotel inside of a back booth by the pamphlets and the literature on how to lose.

Mul tuli uus kiire tuhin peale, can u blame me? naahh. Pean kaotatud aega väikest viisi tagasi tegema.
 Vabadus on olla vaba ja õnn on see, mis sellega kaasneb. Elu on see, mis on lihtsalt juhus. See juhtus. Saatus on see kui see on ette määratud asjade kulg. Mõtlemine on see, mis rikub kõik ära ja tekitab kaose. Kaos on see, mis lukustab meid oma koobastesse.
  Nv avastus, oleme piisavalt kahtlased, et politsei sõidaks meist kaks kord mööda. Ilmselgelt olime kuidagi kahtlased aga tundub, et mitte piisavalt, sest kolmandat kord mööda ei sõidetud :DD Üldsegi see lõik siin tuleb nv-st. Mul on helkuritega mingi lambikas, kõik kaovad mu tasku küljest ära. Lihtsalt kaovad! Müstika. Täiesti normaalne on see, et autod/jalgratturid ja rollerid ei märka meid. Lihtsalt ei märka. Epic. Ning käime ühest kraavist teise. Lihtsalt selleks, et meil lõbus oleks.
  Kuna oli ka üks suuremat sorti laastav vestlus siis pidin seda oma hõumiga lõpmatuseni lahkama,, leidsime ka lahenduse. Tegime paar head plaani ja olime lahedad. Kõik oli chill kui mult küsiti see saatuslik küsimus, snap :/ Eirasin, eirasin , eirasin. ning liikusin eluga edasi jah nii ma teengi, sorry.
 Tänase päeva tuleviku visiooni rubriik: Lähen maximasse turvaks. Teooria järgi ei saaks ma sellega hakkama, tõsi ta on. Kristeli arvates naeraksin kogu aeg ja laseks võlts poker face`iga ringi. Loodan, et ta mõtles mu olematut poker face`i XD Oleksin kõige pussy, piiluks konserviriiuli vahel ja praktiseeriksin oma ninja skill`e. Level PRO!  Ilmselgelt oleks see nagu 5 klass all over again-  Pätt ja politsei. Tekkis ka küsimus- kas meil oleksid kumminuiad ka? :DDD Kas saab veel paremaks minna? Arvan, et mitte. Aga minu andekuse juures saaks pood arvatavasti pommiähvarduse ja varastatakse tühjaks, niiet see plaan on juba eos hukule määratud, panen parem kohe ameti maha ;)
 Vahest on hirmutav teada, et keegi võib meid läbi ja lõhki teada. Kõiki meie näoilmeid ja sõnu ja kõike seda mis tegelikult nende ilmete ja sõnade taga peitub. Creepy. Veel hirmutavam on see  kui me ei suuda oma tuima kivi rolli just kõige paremini välja mängida. Ka see on hirmutav kui keegi mõistab meie loomust ja tujusi ning suudab end vastavalt nendele kohandada. See on päris ennastsalgav, kas pole? Aga mis see kõik siis on?? müsteerium.
  Kuidas jääda endaks siin kaoses kui kõik soosib hoopis midagi muud? Peaks vist lihtsamaid mõtteid mõtlema. Mõtlemine on vb kõige raskem töö üldse? Vahest on tühjus ja vahest on leebelt lamp.
  Pidasin hõumiga mõttetalgudi, küsisin ja arutasin ja natuke kiusasin teda. Aga kuhu ma  oma jutuga jõudsin kui küsisin, et miks tal nii palju must-valgeid pilte tumblris on... Tegelikult vastus oli võrdlemisi lihtne ja kohati liiga loogiline. "See on minu moodus võidelda rassismi vastu. See võib tunduda nüri aga see on hetk, mil oleme kõik sama must-valged "Hallmass" kui üldse olla saab!" Lihtsalt vapustav düüd, Cheers! ;) Tundub, et ma ei olegi ainuke maailma parandaja. Sellistel puhkudel olen õnnelik, et mõni suudab ka kastist välja mõelda, sest teate mis?! Kitsarinnnalisus on nõrkadele!!
   Vahest tahaks soovida kõike head ja selle ukse sulgeda. Life is hard.  Paar uut õppetundi ja ma olen eluks valmis ;) Entsiiski mul läheb hästi, tõusude ja mõõnadega aga palju head on tulemas. Näiteks jõulud ja kõik sellega kaasnev, niiet siin lihtsalt ei saa nukker olla!! :))


Tänaseks on kõik mured kurdetud, jeii ;)
B-Bye.
Liisumon :)
XoXo

Thursday, November 17, 2011

I would rather be wrong than live in the shadows of your sun and I`m not sure you'll open the door to step out into the dark

 Hei hei hei, kõik lillekesed.
Pole pikka aega siin kohtunud, eks? Piin missugune. Aga selleks korraks leevendan jälle kõik teie piinad ja valud :D Mida kõike head on vahepeal toimund? Ohh, kõike, kõike, KÕIKE. Raske on kuskilt alustada, sest rääkida on nii-nii palju. Aga see on ju ainult positiivne, v mis? :)
 Reedel oli see imeline maagiline kuupäev 11.11.11, sweet. Aga mida tegime meie kell 11:11, mhm, Me soovisime soove. Lootes, et maagilisel kuupäeval on soovide täidemineku tõenäosus kordades suurem kui muidu. We`ll see. Mida mul ikka meie kaitseks öelda on, meil on huvitavad hobid.
Tegin üks päev geniaalse avastuse v tähelepaneku. Viimasel ajal on mu elu meenutanud rohkem mingit haiglast ulme etendust kui mu tavalist harjutud ebanormaalset elu. Mis vahepeal toimund on? Kuhu ma lõpuks jõudnud olen? Kaos. Aga asja teeb kummalisemaks see, et mul on tunne, et olen ainuke kellel pole sõnad peas ja kombin üldse pimeduses. On see mingi haiglane katsumus? Tunne on täpselt selline, et  kõigil on mingid rollid, mida lihtsalt TULEB välja mängida, aga ise rolli valida ei saa. Ning siis on need maskid... ja kostüümidraama. Pealiskaudsus. Ning, mis kõige parem on, kõik piletid on väljamüüdud. Vaatame koos kuidas maailm hävib.
  Mul on viimasel ajal palju aega olnud. Mida head ma selle ajaga ette võtsin? Oh, mõtlesin ja arutasin ja analüüsisin ja hindasin. Kas mul tuli see ka hästi välja? Võimalik. Kuna hetkel on kõik lihtsalt suurepärane ning ma mõtlen seda ilma igasuguse sarkasmita siis ei hakka ma mitte midagi kahtluse alla seadma. Lähen vooluga kaasa ja vaatan kuhu see mu viib. Tahaks loota, et midagi kahetsema ei pea... aga samas, alati on ju tagasitee v mis? Alati saab tugev olla ja "EI" öelda, jahm. Iseloomu tuleb kasvatama hakata.
 Hetke vaimustus on õnnest. Üks õhtu sai üks korralik sügavamõtteline vestlus elust ja õnnest maha peetud. Paremat vestluskaaslast annaks otsida, soovitas veel ühte raamatut ja sisendas, et kõik on võimalik. Ma saan teha seda, mida ma taha ja olla see, kes ma tahan- ma olen ise oma õnne looja. Pean tänama inimesi, kes on veel võimelised mind mingit moodi vaimustada, sest see on üpriski raske. Ent siiski te üritate leida moodusi kuidas seda teha, AITÄH. Ilma teieta oleksin vist juba hulluks läinud. 
  Niisiis, Õnn. Miskit kummalist, mis ei pruugi meie teele just tihti sattuda aga kui see tuleb siis suurelt. Miskit mil puudub kindel definitsioon. Miskit, mida raha eest ei saa osta. Miskit võrdlemisi ebapüsivat. Miskit nii siirast. 
 Paar inimest on saanud maha paari huvitava väitega. Ning ma ei saa sellest üldse aru, lihtsalt ei saa. Mida see tähendab? "See oled ju sina. See on nii sinulik". Kuna kõik on olnud positiivne siis võtan seda kui meelitust, ent siiski hinge jääb see veidike kripeldama. Või see oligi see, mida Agnes mõtles sellega kui ütles, et ma selle maailma kord ka hävitan? v asi on selles, et ma olen lihtsalt nii lihtsakoeline ja läbinähtav?  Ei tea ei tea ei tea, vb ongi teadmatuses kergem elada.
 On raske uskuda, et keegi veel annab lubadusi. Lubab olla truu ja aus. Mitte kunagi haiget teha ja kõike muud. Vb see ongi ideaalsus aga neid sõnu on raske uskuda, sest see on ju ülim klišee. Ennem tuleb usaldus välja teenida. Ning fakt on see, et action speaks louder than words. Aga siiski, elu on lill. (L)


Selleks korraks kõik. Peatse nägemiseni ;)
Head Ööd!
Be free! ;)
Liisumon :)
XoXo