Saturday, September 3, 2011

You always complain about the red lights, but you never celebrate the green ones.

HEI! HEI!

 Paar viimast päeva on olnud...Hmm ütleme nii, et "huvitavad", isegi väga. Aga mul on tunne, et ma ei pea niimoodi kevadeni vastu.

  Eile valgustasin Kristelit oma väga karmi eluga. Ehk siis, kes kõik nägid eile kanal2-st seda koopaloomade filmi. See on minu elu tummfilmina. Minu elu minu "koopas" AKA toas. Mainisin ka neid ohte mis mul siin valitsevad. Võimuvõitlus and all that jazz. Ning siis pidin veel valima ka -.- Seva soft VS õlg. C`mon, Why must life be so hard?! Õlekõrsi ega 50:50 ei saanud. Nii nõme -.-
   Täna oli Liisumon pmt lapsehoidja rollis. Ma sain sellega ülimalt hästi hakkama. Ning ma hakkasin mõtlema, et ma võiks naeruteraapia klubiga ja lasteaiaga ühele poole saada.  Mul on uus missioon! Lihtsalt ülihea on kellelegi lapsehoidjat mängid kui see laps on täiesti ideaalne. Aga samas ma vist päris nii hea ikka ei ole kui Laura. Ta ikkagi viisakas and stuff aga ma õpetasin nupsiku keelt näitama :DD Ma olen nii halb. Vb sellepärast ma lastele meeldingi õpetan neile igasuguseid huvitavad asju :DD Häbenen nüüd natuke omaette.
   Mind painavad kummalised asjad hetkel ning mulle tundub, et mu insomnia tuur on jälle algamas. üks kummaline mõte on see, et "Aksimon, mulle ikkagi ei meeldi su taktika, sest mul on niiii-niiiii-niiiiii-NIIIIIII suured süümekad :( Ning mul on tunne , et see on hoopis bitchimine mitte kivi mängimine :DD ning see tunne ei lähe üle."
 
   Ning maailm on ikka kummalisi inimesi täis. Ohh, kuidas tahaks koopas elada ja sealt mitte kunagi välja tulla. Pple are full of shit-.- Valetamine ja õelutsemine ei ole lahe. Teiste halvustamine ei tee paremaks inimeseks , pigem näitab arengutaseme puudujääke. Kõige haigem on selle asja juures see, et nii mõnigi ei mõtle mida ta ütleb. C`mon düüd, kõik mida räägid sööbib teiste mällu, kui räägid kellesti sitta siis ma ei saa seda unustada ja lihtsalt kaotad oma väärikuse teiste silmis. Thats all.
  Siis mis veel mõtlemist puudutab siis repliik :" We must go deeper" on minu puhul ikka nii õige. Sorry, lillekesed. I just can`t help it.
Täna ei ole ma rohkemaks võimeline...


B-Bye.
Liisumon:)
XoXo